Hangtál kezelés

feltölt, ellazít, harmonizál

A stressz nap mint nap halmozottan terhel mindannyiunkat, és tudom, hogy az utóbbi évek legtöbbünk számára rendkívül nehéz kihívás volt. A hangtálak rezgéseiben történő „fürdőzés” nagyszerű módja annak, hogy pihenjünk, a kisebb nagyobb traumák hatására kibillent frekvenciánkat helyreállítsa, és szó szerint harmóniát építsen bennünk, körénk.

A hangtálak használata a mindennapokban egy fantasztikus lehetőség. A legkisebb feszültség oldásától, a célzott fájdalom enyhítésén keresztül, a depresszió, a különböző idegkimerültségek kezelésében is hasznos segítséget nyújthat.

A hangtálakkal való kezelést tulajdonképpen az élet bármely területén alkalmazzák a születéstől a halálig.

Peter Hess német fizikus, aki energetikai kutatásokat végzett, Nepálban, Tibetben, Indiában szerzett tapasztalatokat a különböző orientális zenék, hangok emberi szervezetre gyakorolt belső hatásáról. Közel húsz éves kutatómunkája során kidolgozott egy kezelési módszert, mely segíti a test belső harmóniáját és a mélyen berögződött traumáktól való megszabadulást oldja. Hozzásegít a test energiamezejében keletkezett energiazavarok helyreállításához, támogatja az immunrendszer felerősödését.

A hangtál kezelés fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre, hiszen a tálak nemcsak hangokat, hanem rezgéseket is közvetítenek. Amikor követ dobunk egy tóba, az hullámokat kelt, melyek végig fodrozódnak az egész tavon. Hasonló történik testünkben is a hangfürdő alatt. Minthogy testünk mintegy háromnegyede vízből áll, szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések eljutnak minden egyes sejtünkhöz, oldják az energetikai blokkokat, ráhangolják energiahullámainkat, hogy újra a legmegfelelőbb frekvencián rezegjenek. Képesek a pangó területeket ismét a véráramba visszaállítani, s szépen, fokozatosan feloldani a fizikai blokkokat is.

A hangtálakból egyenletes ritmusban áramló hang és rezgés hatására boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk ilyenkor, s az ismétlődő alkalmak hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság. Az ismételt hangtál kezelés segít megtapasztalni a belső békét, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Eredményesen alkalmazzák a friss, de legfeljebb 7-10 napos műtéti sebek (császármetszés, gátmetszés, hasi műtétek stb.) regenerálódására. Fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás- és emésztési zavarok, vérkeringési problémák, alhasi görcsök esetében nagyon hatékony segítségnek bizonyul.

A gyerekek különösen nyitottak a hangokra, a rezgésekre, így ez a technika segíti a motorikus fejlődést, mozgásterápiával együtt a mozgáskoordinációt, csökkenti a meglévő mozgásszervi zavarokat, a beszéd-, írás- és olvasási problémákat. Jó hatással van a túlmozgásos gyerekekre is, és elősegíti az összpontosítást: Németországban például egyes tanárok az órát a hangtálak megkondításával és meditációval kezdik.

A kezelés

Egy kezelés 60 percet vesz igénybe, melyet egy bevezető beszélgetés előz meg. A hangmasszázs kényelmes ruhában a földön kialakított fekhelyen vagy masszázságyon hason, majd hanyatt fekve történik. Egy meghatározott menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyezek, melyeket gyengéd ütésekkel rezgésbe hozok.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak a testbe és koncentrikus körök formájában végig áramlanak benne. A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli s a folyamatos hang és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.

Budapest, Hősök Tere

Kezelési időpontok

 

A hangtál kezelés egy órát vesz igénybe, de mindig hagyok időt a tapasztaltak átbeszélgetésére. A hangtál kezelést egyéni, gyermek, páros és csoportos hangtálas meditációkezelésként is tartom.  A hangfürdőkön kismamák és gyermekek is részt vehetnek. Kényelmes ruházatban érkezzetek.

A hangtál kezelés nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Amennyiben a megoldandó probléma orvosi konzultációt, javaslatot igényel, keresse fel háziorvosát!

Egyéni hangtál kezelés

Hatékony segítséget nyújt a gyakori fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás, stb. esetében.

Ár: 25.000,- Ft / alkalom

 

Gyermek hangtál kezelés

A tálak segíteni tudnak a szorongás oldásában, a stressz és feszültség levezetésben, ami főleg az iskolás korú gyermekeket terheli meg. 

Ár: 25.000,- Ft / alkalom

 

Páros hangtál kezelés

Szülő-gyermek, párkapcsolat, barátságok harmonizálására ajánlom. Oldódnak a diszharmonikus állapotok, szeretetteljesebbé válnak a kapcsolatok.

Ár: 30.000,- Ft / alkalom

 

Csoportos hangtálas meditáció

A hangtál kezelést vezetett meditációval kötöm egybe, felerősítve a hangok harmóniájában és rezgéseiben való elmélyülést. Gyermek csoportokat is szervezek.

Ár: 5.000,- Ft / fő