ÚJ SZOLGÁLTATÁS! – Online időpontfoglalás

CranioTisztaHangokkal®

egyedülálló komplex technika

A CranioTisztaHangokkal® egy olyan összetett manuális és hangtálakkal összehangolt kezelés, amely segít megszabadulni az eltárolt traumák káros energiáitól, valamint segít felismerni, hogy az adott trauma miként hat a fizikai, érzelmi és mentális egészségre.

A Craniosacralis technika kiegészítve a Tisztánlátás és a Hangtál kezelés jótékony hatásaival egyedülállóan oldja a kóros feszültségeket és állítja helyre a harmóniát a testben és lélekben.

A CranioTisztaHangokkal® védjegy oltalom alatt álló szellemi termék.

A hangokat és rezgéseket évszázadok óta használják a stressz okozta állapotok enyhítésére, valamint a holisztikus wellness és a lelki béke ápolására. A tálak hangjai és rezgései aktiválják a test relaxációs válaszát, az energetikai rendezést ezért hangtálakkal kezdem. Így a páciens egy mélyen ellazult, relaxált állapotba kerül. Nagyjából 15 perc elteltével, az ellazult állapotban a craniosacralis technikát és a Tisztánlátást egyszerre alkalmazom a jelenlegi helyzet (a „megoldandó feladat”) gyökerének tisztításához. A manuális mikromanipuláció segítségével harmonizálom a test craniosacralis rendszerének működését, mely segít működésbe hozni az emberi szervezet belső folyamatait, míg a tisztánlátással a blokkokat kiváltó okokat próbálom megkeresni és rögtön feloldani.

Fontos, hogy csak olyan mélységig dolgozom egy-egy blokkon, amit a páciens még megenged, és amilyen mértékű változásra már fel van készülve.

Amikor megtaláltam annak a problémának a gyökerét, amin az adott kezelés alatt dolgozunk, ott megállok, és ismét Hangtálakkal folytatom a technikai folyamatot, mert az egész test érzi ezt a folyamatot, és szinte megfeszül. Majd ismét Craniosakrális technikával és Tisztánlátással, az adott forrást, amit felfedeztem, át kell transzformálnunk, be kell integrálnunk ahhoz, hogy elkezdjen a mostani fizikai testeben is oldódni a trauma. Már ott akkor szimbólumokon keresztül segítem az oldódást, és haladok visszafelé a jelenben.
Ilyenkor a test már olyan ellazult állapotba kerül, és tud töltődni az új energiával, hogy mikor a klienst felébresztem, egy kisimult nyugodt állapotban találja magát.

A kezelés

Az energetikai kezelés kényelmes ruhában a földön kialakított fekhelyen vagy masszázságyon hason és hanyatt fekvő helyzetben zajlik kellemes, megnyugtató környezetben finom, gyengéd érintésekkel.  Egy foglalkozás általában 90 percig tart.

Minden kezelés végén átbeszéljük, hogy mi történt az idő alatt, amíg a páciens pihent. Milyen képeket láttam, amelyek blokkolhatták eddig a tovább haladást, és mely blokkokat tisztítottam meg, hogy kezdjen mozogni, áramolni az energia, és beinduljon a változás. Hasznos tanácsokkal segítek a feldolgozásban.

Kezelési időpontok

 

A CranioTisztaHangokkal® technika körülbelül 90 perces, attól függően, hogy mire van szüksége a páciensnek, és mindig hagyok elegendő időt a kérdések megválaszolására, a tájékoztatásra is. A CranioTisztaHangokkal® technika privát kezelés. Kérlek, hogy kényelmes ruházatban érkezz.

A CranioTisztaHangokkal® technika nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Amennyiben a megoldandó probléma orvosi konzultációt, javaslatot igényel, keresse fel háziorvosát!

Egyéni kezelés

Ár: 30.000,- Ft / alkalom