Gál Judit

módszerek és tehcnikák

Üdvözöllek!

Kineziológus, családállító, wellness tanácsadó, a holisztikus terápiák, módszerek szerelmese, kétgyermekes Édesanya

 

Már gyerekkoromban megtapasztaltam a kineziológia áldásos hatását, és így elég korán, már 21 évesen erre az útra léptem. Nagyon sokféle képzésen, tanfolyamon vettem részt bővítve a tudásomat (energetikai képzések, reiki, dúlaképzés, enneagram..)Kismamákat, gyermekeket, felnőtteket egyaránt kísérek az úton.

 

A kineziológia módszere egy érzelmi stresszoldás, lehetőséged nyílik a vélt vagy valós sérelmeket feloldani, visszavezetlek a múlt fájó eseményeihez, ezeket a pontokat izomteszteléssel keressük meg, majd meditációban oldjuk a múlt fájdalmait különböző technikákkal. A kineziológia maga a hitrendszerek oldása, feloldása. Ahogy elengedjük a múlt súlyait, be tud költözni a választás lehetősége, képesek vagyunk a jelenben működni, elérni céljainkat anélkül, hogy a múlt történései, a családi minták visszahúznának. Az oldás közben alkalmazok aromaterápiát, sokat beszélgetünk, és a végén adok különböző hasznos feladatokat a még jobb eredmény érdekében. A cél, hogy könnyedén, örömmel térj haza.

A családállításban hasonló oldódásban lehet részed, de itt mélyen a generációs mintákat vizsgáljuk, mit hoztál Édesanyádtól és Édesapádtól, Őseidtől.

Ahogy ezt felderítjük, különböző oldó technikákkal, mondatokkal helyretesszük a benned rejlő generációs sérelmeket, fájdalmakat, hogy a jelenben Önmagad lehess, ne húzzanak vissza a múlt mintái. Az oldást színes papírlapokkal végzem, a földre helyezzük el a papírokat, majd ráállunk és befelé figyelve megvizsgáljuk a testi és lelki érzéseinket, egy “nyomozás” indul el, hogy kiderítsük, honnan jönnek a visszahúzó minták és akadályok, rövidesen pedig megkeressük ezek helyét, hogy felszabadítsunk Téged és a teljes generációt. Az állítás végén minden a helyére kerül és már semmi sem akadályoz, hogy megvalósítsd a célod. Az oldás hatékonyságát növeli a cselekvés, így mindig adok különböző feladatokat, amit a 21 napos sejtszintű beépülés időszaka alatt tudsz elvégezni. Az aromaterápia pedig minden kezelés része.

A sorsrendezés bábokkal technikában a kineziológia oldás és a családállítás keveredik. Hasznos, ha kívülről szeretnél rálátni a problémára, felnőttek és gyerekek egyaránt oldódhatnak ezzel a módszerrel különleges, könnyed és játékos módon.

Wellness tanácsadóként előszeretettel alkalmazom az aromaterápiát kiegészítő módszerként, fontos számomra a testi, lelki harmónia és egészség, a tudatosság, hogy ehhez tudjam közelebb segíteni az embereket.

A wellness konzultáció, aromaélmény során feltárjuk a különböző életterületeket, a kihívásokat.

A táplálkozás, az anyagcsere, a pihenés, a stresszkezelés, a mozgás, a kemikáliáknak való kitettség területeit járjuk körbe és segítek kézzel fogható technikákkal megtalálni a prioritásokat egy jobb, teljesebb, minőségibb élet felé.

Szeretettel várlak kineziológia oldásra, egyéni családállításra,

sorsrendezésre, wellness tanácsadásra, aromaélményre!