ÚJ SZOLGÁLTATÁS! – Online időpontfoglalás

Craniosacralis technika

a gyengéd technika

Amikor a szervezetet valamilyen fizikai vagy lelki trauma ér, úgynevezett blokkok alakulnak ki a rendszerben, melyek meggátolják a folyadék szabad áramlását. Ezek feloldásában segít a Craniosacralis technika, a szöveti feszültségek oldásával, valamint a koponya és keresztcsonti kóros mikromozgások korrigálásával, hogy a szervezet belső rendszere hatékonyan működhessen újra.

A technika nemcsak a regenrálódásban, belső fejlődésben, de a megelőzésben is fontos szerepet játszik. Emellett csökkenti a stressz káros hatásait, fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert, és serkenti a szervezet regenerálódó folyamatait. A világ legbiztonságosabb manuális technikája.

A crano-koponya, a sacrum-keresztcsontot jelent, ugyanis ezek alkotják a craniosacralis rendszer két végpontját, melyet a gerinccsatorna köt össze. Gyengéd érintést alkalmazunk a koponyacsontoknál, gerincoszlopnál, a keresztcsontoknál, az agyat és a gerincvelőt tápláló agyi-gerincvelői folyadéknál, melynek kitapintható ritmusa van. Itt fejlődik a központi idegrendszer, mely mindennel összeköttetésben áll. Ahhoz, hogy testünk harmonikusan működhessen az szükséges, hogy az agyi-gerincvelői folyadék akadálytalanul áramoljon.

A manuális technika során rendkívül gyengéd érintésekkel oldom a craniosacralis rendszer blokkjait, mely támogatja a központi idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését. A szöveti feszültségek oldása, valamint a koponya és keresztcsonti kóros mikromozgások korrigálása segít, hogy a szervezet belső rendszere hatékonyan működhessen újra.

A technika különböző szinteken hat és a test különböző részeit befolyásolja. Felhasználási lehetősége igen széleskörű. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül megemlítek néhány olyan panaszt, amelyek esetén a Craniosacralis technika hatékony lehet:

fáradtság, kimerültség, stressz, depresszió oldása, alvászavar, asztma, emésztési problémák, fejfájás és migrén, fog- és állkapocsproblémák, fogcsikorgatás, görcsök, hallási nehézségek (fülcsengés), idegfájdalmak, krónikus nyak- és hátfájdalom, állandó fájdalom bárhol a testben, krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás

Gyerekeknél: viselkedészavar, hiperaktivitás, fóbiák, félelmek

A technika igen hatásos csecsemőknél szopási nehézségek, hasi fájdalmak, alvászavarok esetén, gyermekkorban a krónikus fülgyulladás, az asztma, a hiperaktivitás és egyéb viselkedésproblémák orvoslására, különböző félelmek, fóbiák oldására, az ágybavizelés megszüntetésére, tanulási nehézségekre, központi idegrendszeri sérülések, epilepszia, autizmus és sok más betegség kezelésére. Mivel ez egy igen gyengéd módszer, a gyerekekre megnyugtatóan hat, és kellemes élményt nyújt a számukra.

Akinek az életében jelen van a stressz, annak hasznos a Craniosacralis technika, amely egy mély, nyugalmi állapot, illetve a jó közérzet és a testi-lelki harmónia megtapasztalásához nyújt hathatós segítséget. Aki már részt vett ilyen energiarendezésen, az arról számol be, hogy kevésbé fáradékony, jobban alszik, és ritkábban betegszik meg még jóval a kezelés után is.

A kezelés

Az energetikai rendezés kényelmes ruhában a földön kialakított fekhelyen vagy masszázságyon hanyatt fekvő helyzetben zajlik kellemes, megnyugtató környezetben finom, gyengéd érintésekkel.  Egy foglalkozás általában 60 percig tart.

Általánosságban elmondható, hogy 3-7 találkozás jelentős hatást gyakorol a legtöbb ember egészségére, de sok esetben akár egyetlen alkalom is látványos eredményt hoz. Krónikus betegségek esetén szükség lehet hosszú távú kúrára, melynek során a foglalkozások gyakorisága idővel csökkenthető.

Technika közben  a szivárvány színeivel dolgozom, melyeket Pomanderek segítségével viszek be a testet körülvevő elektromágneses térbe. A Pomanderek elősegítik a hozzájuk kapcsolódó szín energiájának bevitelét. Védő szerepet játszanak, tisztítják, frissítik és erősítik az energiamezőt. A Pomander színek, gyógynövények, és kristályok energiáját tartalmazzák, 49 növényi kivonat, és eszenciális vivőolaj keverékei.

Kezelési időpontok

 

A kezelés egy órát vesz igénybe, de mindig több időt hagyok a kérdések megválaszolására, a tájékoztatásra. A Craniosacralis technika privát kezelés. Kérlek, hogy kényelmes ruházatban érkezz.

A Craniosacralis technika nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Amennyiben a megoldandó probléma orvosi konzultációt, javaslatot igényel, keresse fel háziorvosát!

Egyéni kezelés

Ár: 25.000,- Ft / alkalom