ÚJ SZOLGÁLTATÁS! – Online időpontfoglalás

Online hangtál és energiakezelés

feltölt, ellazít, harmonizál

Azoknak a kedves lelkeknek, akik nagyon messze vannak Tőlem, de szeretnének Hozzám jönni, vagy esetleg betegek és nem szeretnék lemondani a megbeszélt időpontjukat, azoknak egy óriási lehetőséggel szolgálhatok.

Egy nagyon jól működő, megtapasztalt módszer az online térben való kezelés.

Az online térben való kezelés arról szól, hogy ugyanúgy, ahogyan a központba eljössz, 1-1.5 órát vesz igénybe, csak Te otthon Én pedig a központból dolgozom Veled.

Egy csendes, nyugodt 1,5 órára lesz szükséged abban a térben, ahol vagy, egy telefonra vagy laptopra, azon belül Messengeren Skypon tudunk a kezelés előtt beszélni a megoldandó feladatokról, amivel fogunk dolgozni, majd kényelmesen elhelyezkedve az ágyadon elkezdem a kezelést.

A kezelés

Első lépésként a hangtálak hangjait fogod hallani és itt ugye csak a hang megy át a rezgések kevésbé, majd, amikor a testedet ellazult állapotban érzem, akkor fogok hozzá az energiakezelésnek, aminek a hátterében tisztánlátással pásztázom az energetikai teret és haladok a megoldandó feladat gyökeréhez.

Amikor megtalálom, áttranszformálom, majd a transzformálás után egy újabb finomhangolással a hangtálak hangjait fogod hallani, amivel visszatöltöm a kitisztított részeket és a végén, amiket kapok információkat és segítő szimbólumokat, melyeket amikor újra beszélünk a kezelés végeztével, el is fogom mondani, ezzel segítve a fejlődést a jelenben.

Kezelési időpontok

 

Az online hangtál és energiakezelés 90 percet vesz igénybe, melyet egy bevezető beszélgetés előz meg., de mindig hagyok időt a tapasztaltak átbeszélgetésére.

Az online hangtál és energiakezelés​ nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Amennyiben a megoldandó probléma orvosi konzultációt, javaslatot igényel, keresse fel háziorvosát!

Egyéni online kezelés

Hatékony segítséget nyújt a gyakori fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás, stb. esetében.

Ár: 30.000,- Ft / alkalom