Szolgáltatások

a természetes technikákat keresőknek

Legyen szó megelőzésről, vagy már meglévő problémák megoldásáról, a célom az, hogy a találkozásainkon megfelelő kontroll mellett aktiváljam és támogassam a szervezet belső mechanizmusait.

Egyedülálló komplex technika

CranioTisztaHangokkal®

A CTH® egy olyan összetett manuális és hangtechnikai, amely segít megszabadulni az eltárolt traumák káros energiáitól, valamint segít felismerni, hogy az adott trauma miként hat a fizikai, érzelmi és mentális egészségre. A Craniosacralis technika kiegészítve a Tisztánlátás és a Hangtál technika jótékony hatásaival egyedülállóan oldja a kórós feszültségeket és állítja helyre a harmóniát a testben és lélekben.

A CranioTisztaHangokkal® védjegy oltalom alatt álló szellemi termék.

Craniosacralis technika

A manuális technika során rendkívül gyengéd érintésekkel oldom a craniosaclaris rendszer blokkjait, mely támogatja a központi idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését. A szöveti feszültségek oldása, valamint a koponya és keresztcsonti kóros mikromozgások korrigálása segít, hogy a szervezet belső rendszere hatékonyan működhessen újra.  Ez a technika különösen ajánlott a fájdalommal és működési zavarral járó állapotok esetén.

Részletek

Hangtál kezelés

A hangot már évezredek óta hívjuk segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez. A hangtálakkal számos pozitív hatást lehet elérni. A hangtálak rezgése fizikai és mentális síkon egyaránt ellazultsághoz vezet és szabad utat enged az energia áramlásának. A hanghullámok egészen a sejtekig hatolva „átmasszírozzák” az egész testet, és a feloldják a szervezetben keletkezett energiablokkok által létrejött elzáródásokat. Kifejezetten kellemes technika.

Részletek

Csakra harmonizálás Tisztánlátással

Hét fő energiaközpont található az emberi testben, melyek a gerinc mentén helyezkednek el és szoros kapcsolatban állnak a lelki folyamatokkal. A csakratisztítás során Tisztánlátással megnézem mind a hét csakrát a testben, majd azokat, ahol blokkok, elakadások vannak, megtisztítom, a harmonizálás során pedig kiegyenlítem a csakrák energiafelvételének egymás közötti egyensúlyát és feltöltöm energiával, vagy ahol többlet energia van, ott egyensúlyba hozom. Fizikai, mentális és lelki téren is egy belső folyamat indul el.

Részletek

Bach virágeszenciák

A Bach virágeszenciák az energiaáramlást újra szabaddá téve segítenek abban, hogy testi és lelki egészségünk helyreálljon. A növények virágaiból készült eszenciák közvetlenül képesek hatni a lelkiállapotra. Ezt felhasználva a kezelés során segítek a hétköznapi életünket akadályozó lelki nehézségek, mint például a döntésképtelenség, a hangulatingadozás, bizonytalanság és félelmek feloldásában. Segítséget nyújt továbbá a lelki egyensúly helyreállításában és a stressz csökkentésében.

 

Részletek

Tudd!

„…HA MINDENT UGYANÚGY CSINÁLSZ, MINT EDDIG, AKKOR UGYANODA JUTSZ, MINT AHOL MOST VAGY…”