ÚJ SZOLGÁLTATÁS! – Online időpontfoglalás

Csakra harmonizálás

tisztánlátással

Mindenki energiából van, és ennek az energiának változóak a rezgései. A különböző rezgésszintek behatárolhatóak, és azonosíthatóak. Az azonosulás közben megnyílik az adott személy energiája, felismerhetővé válik milyensége, és lényének érzelmei. Olyan, mint egy film, amelyben nézzük életének, vagy akár életeinek, létezéseinek történeteit.

A csakrák tisztítása gyógyítás segíti és erősíti a test, a lélek és a szellem energiáit, és ezáltal beindítja a test saját öngyógyító erőit. A csakrák folyamatosan korrigálják fizikai és finom anyagi testünk rezgésszintjét, ezzel igyekeznek fenntartani a külső és a belső egyensúlyt.

 

,,A teremtés nem más, mint az energia kiigazítása.”
– Neale Donald Walsch

A csakráknak jelentős szerepe van a szabad energiaáramlás fenntartásában és az Egyetemes Energia szétoszlatásában a testbe és az aura különböző rétegeibe. A csakra harmonizálása során a csakráknak azt a tulajdonságát használjuk fel, miszerint minden csakrának megvan a csak reá jellemző rezgése.

Egy csakra működhet harmonikusan. Ilyenkor minden felé áramló energiát befogad és továbbad, így a személyiség kiteljesedik az adott életterületen, életminőségben. Szabad döntések születnek, megszokott, berögzült, félelem irányította cselekvés nélkül.

Az alul működés tehetetlen és passzív állapotot eredményez, a túlműködés pedig túlfeszítettséget. Mindkét állapot gátolja a szabad energiaáramlást, amely fizikai és vagy lelki tünetekkel jár együtt. A csakrák kiegyensúlyozott működéséhez fontos az egészséges test és elme működése, és ezért lényeges ezek tisztítása, energetizálása.

Tisztánlátással végigpásztázom a csakrákat a testben és megtisztítom a blokktól, elakadásoktól, majd feltöltöm energiával. Ezáltal beindul egy folyamat, akár fizikai, mentális, és lelki téren is.

A tisztánlátás érzékelést jelent, ami mindentől független. A függetlenség egy olyan állapot, melyben se gondolat, se érzelem nincs jelen, egy emberfeletti állapot alkalmazása, spirituális erővel. A tisztánlátáshoz lelki tisztaság kell, értelem, és érdekmentes állapot létrehozása. A tisztánlátó nem akarhat se jót, se rosszat, így tudja megtartani függetlenségét az állapot igaz felismeréséhez.

A foglalkozás

Az energetikai rendezés kényelmes ruhában a földön kialakított fekhelyen vagy masszázságyon hanyatt fekvő helyzetben zajlik. Egy szabad beszélgetés keretében feltérképezem a legfontosabb témákat és nehézségeket, majd tisztánlátással végigpásztázom a csakrákat a testben és megtisztítom a blokktól, elakadásoktól. Végül feltöltöm őket energiával.

Segítek abban, hogy tisztábban láss rá a problémát működtető okokra és megértsd azok hatásait a csakrák működésére. Egy alkalom általában 60 percig tart.

Amennyiben több találkozásra van szükség, együtt döntjük el a találkozások gyakoriságát, ami általában 3 hét. Jellemzően két-három találkozás történik.

Kezelési időpontok

 

A foglalkozások általában egy órát vesznek igénybe. Mindig  hagyok elegendő időt a kérdések megválaszolására, a tájékoztatásra is. A Csakraharmonizálás privát energetikai rendezés.

Egyéni terápia

Ár: 25.000,- Ft / alkalom