Rólam

Honnan ... hová

Tőzsér Beáta

Spirituális életvezető, a CranioTisztaHangokkal® komplex technika megálmodója

1980-ban születtem Jászberényben. Eredetileg marketinges vagyok, de a főiskola alatt megérett bennem a gondolat, hogy szeretnék elsajátítani egy szépség szakmát és a tanultak helyett – amit nem szerettem – inkább abban elhelyezkedni. Számomra fontos volt mindig a nőiesség, az ápoltság, a szépség. Meg is szereztem a kézápoló-műkörömépítő és lábápoló végzettséget és örömmel kezdtem el dolgozni. Idővel szakoktatóvá váltam.

A munka mellett tovább képeztem magam természetgyógyászat, spiritualitás és önismeret területén, hogy önmagam és a családom alternatív egészségőre lehessek.

Elvégeztem a Természetgyógyászaton belül a Bach virágeszenciákat (2009), Numerológiát (2010), SVT-t (2012), Hangtál kezelést (2014), Craniosacralis technikát (2016), Színterápiát (2016), Tisztánlátást (2015). Hatha jóga oktató (2018) és gyerek jóga oktató (2019) lettem.
2021. – Hangpancsi gyerek hangtál kezelés egyéni és csoportos szinten.
2022. – Rezgésterápia haladó képzés
2022. – 21. századi Papnő-szertartások, -rituálék, – illóolajok kenetek készítése, – szenteltvíz készítés, – házszentelés, -energetikai rendezés, – áldás kérése

És persze folyamatos tanulás, amit vállaltam, hogy még magasabb rezgésszinten tudjak maradni, és segítsem utatokat!

Valódi szenvedély és elkötelezettség az, amit a természetes gyógymódok iránt érzek, és hálás vagyok, hogy e gyógymódok csodálatos tapasztalását teljeskörű hitelességgel képviselhetem. Számomra kiemelten fontos, hogy a gyerekeknél is kezdjük el tudatosan használni a természetes gyógymódokat, ne terheljük feleslegesen a szervezetüket. Ezzel segíthetünk nekik, hogy életerős felnőttekké váljanak.

Hálás vagyok a családomnak, hogy mellettük tanulhattam, tanulhatok, és kiteljesedhetek. Hálás vagyok tanáraimnak, terapeutáimnak hogy segítették, és a mai napig segítik az utamat.

A családomon látva az alkalmazott módszerek pozitív hatásait felkerestek a barátok, ismerősök is, akik szerettek volna megoldást találni a már hosszú ideje változatlanul fennálló testi fájdalmaik és lelki problémáik megszüntetésére.  Ki a hangtál kezelést, ki a craniosacralis technikát, ki a Tisztánlátás segítségét kérte. A visszajelzések pedig megerősítettek abban, hogy a kezelések hatékonysága segítette elő a fizikai és lelki változásukat. A fájdalmak csökkentek, vagy meg is szűntek, a vérnyomás helyreállásáról, a migrén megszűnéséről és a rég elfeledett nyugalom érzéséről számoltak be. Persze ezek a technikák nem helyettesítik az orvosságot és a Te hozzáállásod is kelleni fog.

Menetközben született meg az technika, amit a leghatékonyabban alkalmazok. A hangtál kezelést ötvöztem a craniosacralis technikával, miközben tisztánlátással tisztítom az elakadt blokkokat. Így vált komplex technikává a CranioTisztaHangokkal®.

A kezeléseket lehet külön-külön is kérni. Különböznek egymástól, de mindegyik előre visz. Persze ezek a technikák nem olyanok, mint egy gógyszer: nem egy alkalom hozza el a csodát, hanem a Te változásra nyitott hozzáállásod, ami még kelleni fog.

A technikákról, és hogy mit takar egy-egy technika, bővebben a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontban olvashatsz!

Az angyalkez.hu Facebook oldalam a legjobb hely, hogy inspirálódj, megoszd tapasztalataidat, feltedd a kezelésekkel kapcsolatos kérdéseidet, megismerkedj új emberekkel és velem. Találkozzunk ott is! 🙂

 

Szeretettel, Bea

Kövess most!

Tudd!

„…HA MINDENT UGYANÚGY CSINÁLSZ, MINT EDDIG, AKKOR UGYANODA JUTSZ, MINT AHOL MOST VAGY…”
Szolgáltatások